Aktualno

Intermatic d.o.o. nov član ITS Slovenije

- 12/02/2009
Podjetje Intermatic inženiring & consulting d.o.o. s sedežem v Ljubljani je bilo ustanovljeno leta 1989 kot nadaljevanje obrtne dejavnosti s področja razvoja, proizvodnje in vzdrževanja elektronskih naprav. V preteklih letih so pridobili bogate izkušnje pri vzdrževanju in trženju elektronskih naprav, narejenih po meri naročnika.

Njihovo poslanstvo

Hitrost je najpogostejši vzrok za nesreče, zato so preventivna in represivna prizadevanja za varnost v prometu usmerjena večinoma v omejevanje hitrosti. Sodobni sistemi, ki so del njihove ponudbe, so namenjeni učinkovitemu izvajanju nadzora prometa z opozarjanjem in/ali samodejnemu evidentiranju prekrškov. Zato je varnost v prometu izziv, ki podjetje posveča veliko pozornosti.
S storitvami in napravami želijo odločno prispevati k večanju prometne kulture, večji varnosti prometa in s tem zmanjšanju števila prometnih nesreč z najhujšimi posledicami.

Imajo tudi vizijo
in ta je jasna: želijo biti vodilno podjetje pri ponudbi storitev in sistemov visoko zahtevnih tehnologij, namenjenih večanju prometne varnosti v Sloveniji. Našo geografsko lego in njene prednosti želijo izkoristiti za razširitev svoje dejavnosti na območja jugovzhodne Evrope in tudi tam zavzeti in ohraniti pomemben tržni delež.


Kontakt
telefon: +386 1 434-44-14 faks: +386 1 434-32-53 e-mail:
[email protected]
www.intermatic.si
Nazaj
 
Slo Eng