Aktualno

Pridružilo se nam je še eno mlado podjetje ...

- 11/01/2009
Iz njihove spletne strani www.appia.si:

"Podjetje APPIA d.o.o. je začelo s poslovanjem 1. oktobra 2003. Za dosedanje dosežke se lahko zahvalimo ekipi ambicioznih in motiviranih gradbenih inženirjev ter zahtevnim naročnikom, brez katerih danes ne bi bili tu kjer smo in to kar smo. Skupaj smo v kratkem času dokazali, da je za sodobno projektiranje inženirskih objektov na vseh nivojih, od idejnih zasnov pa vse do projektov za izvedbo, še vedno dovolj prostora.

Projektiranje, prometno planiranje in prometna varnost so naša osnovna dejavnost. V zadnjih letih je opaziti dinamičen razvoj področja na katerem delujemo, tudi z vidika uporabe naprednejših programov. Kot podporno-razvojni center za področje celotne jugovzhodne Evrope smo veseli napredka.

A uspehi so enkratni in zmage začasne in kmalu utonejo v pozabo. Dosežki preteklosti so predvsem vzpodbuda za prihodnost, najpomembnejša pa je sedanjost, kjer nova spoznanja pretvarjamo v konkretne rešitve. Danes se zato že veselimo novih priložnosti in izzivov, ki nam jih bo zaupalo okolje tako v Sloveniji kot onstran meja."
Nazaj
 
Slo Eng